Κοινωφελές Έργο

Εκτός από την προσφορά υπηρεσιών σε εταιρείες και ιδιώτες, η επιχείρησή μας, GoodCause Κοιν.Σ.Επ., έχει ως αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της την αφιλοκερδή κοινωνική προσφορά.

Συνεργαζόμαστε με πληθώρα κοινωφελών οργανισμών οι οποίοι εκτελούν φιλανθρωπικό, φιλοζωικό, περιβαλλοντικό ή πολιτιστικό έργο. Προωθούμε δωρεάν την δράση τους με όλα τα μέσα τα οποία διαθέτουμε και στηρίζουμε την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κοινωφελές έργο μας καθώς επίσης νέα και ειδήσεις που αφορούν την κοινωνία, φιλανθρωπία, φιλοζωία, την προστασία του περιβάλλοντος ή πολιτισμό στο subdomain μας:
news.goodcause.gr

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε περιγραφές για τους κοινωφελείς οργανισμούς με τους οποίους συνεργαζόμαστε:

Αν επιθυμείτε να στηρίξετε το κοινωφελές έργο που επιτελούμε (οικονομικά, ως χορηγοί επικοινωνίας ή ως εθελοντές) ή αν γνωρίζεται οργανισμούς την δράση των οποίων θα μπορούσαμε να προωθήσουμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email: help@goodcause.gr

ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΕΡΓΟ

Η επιχείρησή μας συνεργάζεται με πληθώρα κοινωφελών οργανισμών προωθώντας την δράση τους και στηρίζοντας την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους. Περισσότερα στο subdomain μας news.goodcause.gr.

Για να στηρίξετε το κοινωφελές έργο μας επικοινωνήστε με το email: help@goodcause.gr.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις προσφορές μας!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ