Γραφιστικά

Στην GoodCause διαθέτουμε γραφίστες και σχεδιαστές με γνώση, ταλέντο και εμπειρία πάνω στο αντικείμενό τους. Έχουν εκπαιδευτεί σε μεγάλες σχολές δίπλα στους καλύτερους του είδους και έχουν διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς να κοσμούν το βιογραφικό τους.

Δημιουργικοί, με φρέσκιες ιδέες, είμαστε πάντα έτοιμοι να ικανοποιήσουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Προφέρουμε υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε project, ερευνόντας συνεχώς την αγορά για την εύρεση νέων τεχνικών, τάσεων και εργαλείων.

Σχεδιάζουμε λογότυπα, κάρτες, φυλλάδια, αφίσες, πινακίδες και διαφημίσεις για κάθε είδος οργανισμού ή επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, για να λάβετε προσφορές για παροχή των υπηρεσιών μας και για να λύσουμε κάθε σας απορία επικοινωνήστε μαζί μας!

logos

Λογότυπα

Το Εμπορικό Σήμα(ή αλλιώς Λογότυπο) μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού αποτελεί ένα απο τα σημαντικότερα κομμάτια της ταυτότητάς της και το βασικό συστατικό γύρω από το οποίο θα στηθεί το branding της επιχείρησης. Για αυτό το λόγο πρέπει να δοθεί μεγάλη βαρύτητα στον σχεδιασμό του ώστε να αντιπροσωπεύει κατάλληλα την επιχείρηση/οργανισμό, εκπέμποντας μοναδικότητα, ισχύ και καλαισθησία.

business-cards

Κάρτες

Εύκολο να μεταφερθούν και να τις έχετε πάντα μαζί σας, οι επαγγελματικές κάρτες μπορούν να ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό την πρόσωπο με πρόσωπο προώθηση της εταιρείας σας. Ο πιο απλός τρόπος να μεταφέρετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία σας σε επίδοξους πελάτες ή συνεργάτες με τους οποίους έχετε κατ' ιδίαν επαφή. Αποτελούν μία μικρή βιτρίνα της επιχείρησής σας για αυτό μην κάνετε εκπτώσεις στον σχεδιασμό τους.

filladia

Φυλλάδια

Τα διαφημιστικά φυλλάδια είναι ισχυρό μέσω προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών πλήθους εταιρειών και καταστημάτων. Super markets, καταστήματα ρούχων, ξενοδοχεία και πολλά ακόμα είδη επιχειρήσεων επιλέγουν την παραγωγή φυλλαδίων ως κομμάτι της διαφημιστικής τους καμπάνιας. Σχεδιάστε μαζί μας φυλλάδια παρουσίασης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού πελατών.

posters

Αφίσες

Ελάτε σε εμάς για να σχεδιάσουμε αφίσες που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον του αγοραστικού σας κοινού! Μια καλοσχεδιασμένη αφίσα μπορεί να θεωρεί ακόμα και έργο τέχνης, περνώντας στους πελάτες μια εικόνα αριστείας για την επιχείρησή σας. Απαραίτητες σε πληθώρα περιστάσεων και ιδανικές για προώθηση εκδηλώσεων, χρειάζονται ειδική μεταχείριση ως προς την δημιουργία τους ώστε να μεταδίδουν το επιθυμητό μήνυμα με την πρώτη ματιά!

signs

Πινακίδες

Σχεδιάζουμε πινακίδες, επιγραφές και κάθε είδος σήμανσης σε οποιοδήποτε επιθυμητό μέγεθος. Συνδιάζοντας την εμπειρία με την γνώση μπορούμε να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την επιχείρηση ή τον οργανισμό σας. Προβάλετε την επωνυμία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσα από ταμπέλες και επιγραφές άρτια σχεδιασμένες. Δώστε στους πελάτες σας ένα επιπλέον κίνητρο για να σας επισκεφθούν!

diafimiseis

Διαφημίσεις

Οι διαφημίσεις σας αποτελούν την πρώτη εικόνα που θα αποκτήσουν για εσάς οι πελάτες σας. Αυτή η πρώτη εντύπωση είναι η σημαντικότερη και δύσκολα αλλάζει. Για αυτό εξασφαλίστε πως οι διαφημίσεις σας είναι ικανές να κερδίσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Στην GoodCause αναλαμβάνουμε την σχεδίαση έντυπων και διαδικτυακών διαφημίσεων(κείμενο, εικόνα ή/και βίντεο) έχοντας την τεχνογνωσία να σας κάνουμε να ξεχωρίσετε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΕΡΓΟ

Η επιχείρησή μας συνεργάζεται με πληθώρα κοινωφελών οργανισμών προωθώντας την δράση τους και στηρίζοντας την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους. Περισσότερα στο subdomain μας news.goodcause.gr.

Για να στηρίξετε το κοινωφελές έργο μας επικοινωνήστε με το email: help@goodcause.gr.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις προσφορές μας!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ