Διαφήμιση - Web Marketing

web-marketing
Διαφήμιση στο Internet (ή αλλιώς Web Marketing, Digital Marketing, κτλ.), είναι η προώθηση διαφημιστικών μηνυμάτων σε ευρύ κοινό μέσω του διαδικτύου. Η συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων της κοινωνίας μας ασχολείται με το internet σε καθημερινή βάση, για πολλούς διαφορετικούς λόγους (εργασία, ψυχαγωγία, social media, κτλ.). Άνθρωποι όλων των ηλικιών έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο οποιαδήποτε χρονική στιγμή, οπουδήποτε και αν βρίσκονται. Αυτό καθιστά το internet έναν από τους αποδοτικότερους τρόπους διαφήμισης για κάθε ιδιώτη, επιχείρηση, προϊόν και οργανισμό.

Η προσαρμοστικότητα των διαδικτυακών διαφημίσεων, οι επιλογές στόχευσης δυνητικών πελατών αλλά και το χαμηλό κόστος τους, ανάγει τo Web Marketing σε ένα εργαλείο ικανό να εκτοξεύσει την αποτελεσματικότητα και το κέρδος οποιασδήποτε εταιρείας ή ιδιώτη το επιλέξει.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιεί το Web Marketing για να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα είναι πολλά και διαφορετικά, ικανά να καλύψουν ευρύ φάσμα αναγκών. Τεχνικές Διαφήμισεις στο Διαδίκτυο αποτελούν τα:

  • Display Marketing (Προβολή διαφημίσεων εικόνας, κειμένου και βίντεο σε σελίδες του διαδικτύου)
  • Social Media Marketing (Προβολή διαφημίσεων - προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης)
  • Search Engine Marketing (Προβολή διαφημίσεων - προώθηση σε αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης)
  • Email Marketing (Προώθηση διαφημιστικών μηνυμάτων μέσω email - newsletters)
  • Content Marketing (Προώθηση μέσω άρθρων και κειμένων σε ιστοσελίδες και blogs)
  • Mobile Advertising (Προβολή διαφημίσεων σε εφαρμογές κινητών τηλεφώνων)

Στην GoodCause διαθέτουμε εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, το οποίο ερευνά συνεχώς τις καλύτερες δυνατές μεθόδους προώθησης και είναι έτοιμο να σχεδιάσει τις αποδοτικότερες καμπάνιες, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες και ξεχωριστές ανάγκες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, για να ζητήσετε προσφορές και για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που εμφανίζεται στον υπερσύνδεσμο του παρακάτω κουμπιού.

social-media-manufacturing

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΕΡΓΟ

Η επιχείρησή μας συνεργάζεται με πληθώρα κοινωφελών οργανισμών προωθώντας την δράση τους και στηρίζοντας την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους. Περισσότερα στο subdomain μας news.goodcause.gr.

Για να στηρίξετε το κοινωφελές έργο μας επικοινωνήστε με το email: help@goodcause.gr.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις προσφορές μας!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ