Προώθηση Έργου Κοινωφελών Οργανισμών

Στην GoodCause πιστεύουμε πως η αλληλεγγύη είναι ο βασικός πυλώνας πάνω στον οποίο μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την κοινωνία μας. Με βάση αυτό το σκεπτικό προσπαθούμε να εκτελούμε δράσεις ωφέλιμες προς τους συνανθρώπους μας και το περιβάλλον. Κομμάτι αυτών των δράσεων αποτελεί η προώθηση Κοινωφελών Οργανισμών.

Η επιχείρησή μας, πέραν των υπηρεσιών που προσφέρει προς ιδιώτες και εταιρείες, συνεργάζεται και με πληθώρα Κοινωφελών Οργανισμών, το έργο των οποίων προωθεί αφιλοκερδώς. Φιλανθρωπία, φιλοζωία, προστασία του περιβάλλοντος και πολιτισμός είναι οι τέσσερις βασικοί άξονες γύρω από τους οποίους περιστρέφεται η κοινωνική μας προσφορά και το αντικείμενο ενασχόλησης των συνεργαζόμενων με εμάς οργανισμών.

Προσπαθούμε με όλα τα μέσα τα οποία διαθέτουμε (ιστοσελίδες, social media, εκδηλώσεις, κτλ.) να φέρουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό σε επαφή με το έργο και τις ανάγκες Κοινωφελών Οργανισμών. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουμε να προσελκύσουμε υποστηρικτές οι οποίοι παίζουν κρίσιμο ρόλο στην περαίωση δραστηριοτήτων και συνεισφέρουμε στην μεγέθυνση της ευαισθητοποίησης των μελών της κοινωνίας μας.

Αν ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε το κοινωνικό έργο μας ή αν γνωρίζεται οργανισμούς που θα μπορούσαν να οφεληθούν από την συνεργασία μαζί μας, επικοινωνήστε με το: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κοινωνική δράση μας, να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τους Κοινωφελείς Οργανισμούς με τους οποίους συνεργαζόμαστε αλλά και να διαβάσετε ειδήσεις και νέα με φιλανθωπικό, φιλοζωικό, περιβαλλοντικό και πολιτιστικό περιεχόμενο στην σελίδα μας news.goodcause.gr.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια λίστα των Οργανισμών με τους οποίους συνεργαζόμαστε:

actionaid-intro

antimetopisi-paidikou-traumatos-intro

giatroi-tou-kosmou-intro

sholeio-athina-intro

etairia-prostasias-spastikon-porta-anihti-intro

agalia-intro

pisti-intro

kethea-intro

kouzina-volou-intro

melissa-intro

paidia-tis-gis-intro

sillogos-karkinopathon-makedonias-thrakis-intro

hamogelo-tou-paidiou-intro

stray-intro

adespotologio-intro

ekpaz-intro

zoofili-drasi-intro

fok-intro

filoi-tou-dasous-siggrou-intro

oikipa-intro

fringe-intro

nomades-intro

beggars operas logo

ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΕΡΓΟ

Η επιχείρησή μας συνεργάζεται με πληθώρα κοινωφελών οργανισμών προωθώντας την δράση τους και στηρίζοντας την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους. Περισσότερα στο subdomain μας news.goodcause.gr.

Για να στηρίξετε το κοινωφελές έργο μας επικοινωνήστε με το email: help@goodcause.gr.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις προσφορές μας!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ